Spången
...................
Robin

Avb:Lundberg, Kristoffer

GFF öppnar starkt och i ett högt tempo. Forwards rör sig fint hela tiden. GFF har en träff i ribban efter ungefär 15 min. Efter detta kommer vi in i matchen på ett bra sätt och resten av halvleken är lite av ett ställningskrig Inga direkta jättelägen skapades resten av halvleken. Dock skall man vara ärlig och äga att GFF vann första 45 på poäng.

I paus snackar vi ihop oss på ett bra sätt och kommer överens om att plocka bort deras forward som under första halvlek ofta fick boll i ytan mellan backlinje och mittfält. Vi inleder andra halvlek bra, balansen i laget känns bättre och vi spelar ett klockrent positionsspel. Efter ca 30 min får inbytte lundberg ett jätteläge som han dock chippar i burgaveln. Några minuter senare sätter nyss nämda Lundberg 1-0 efter fint förarbete av Kristoffer(?). Nu återstår det fem minuter av matchen och GFF satsar allt frammåt för en kvittering. Gästerna hinner med två jättechanser först ett inspel som efter lite flipperspel hamnar hos en GFF-spelare som skjuter bollen i undersidan av ribban och ner på målinjen. Nästa möjlighet kommer efter en bra nick som Tovesson gör en makalös räddning på.

Mitt i denna press rinner vi igenom då Böna slår en härlig crossboll till Simon som lätt rinner igenom och avslutar distinkt i målvaktens högra hörn.

Vilken match vi gör . Efter två tunga förluster visar vi styrka och att vi är ett lag för toppstriden.